Aanbiedingen bij EuroClix

Euro Questions Survey

Bij Euro Questions Survey (NL) maak je gemakkelijk een account aan. Snel, gemakkelijk en 100% gratis. Geef je mening over leuke onderzoeken door enquetes in te vullen. Krijg uitbetaald in euro's of maak kans op beloningen!

Bezoek Euro Questions Survey

Gemiddelde beoordelingen

Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Gemiddeld
3.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Soorten onderzoeken

Vragenlijsten via internet
1
Telefonische vragenlijsten
0
Producttesten
0
Persoonlijke vragenlijsten
0

Beloning

Geld
1
Cadeau's / -bonnen
0
Deelname loting
1
Goed doel
0

Bezoek Euro Questions Survey

Reviews

Euro Questions Survey
Mijn man en ik hebben meegedaan en we krijgen alle beiden apart betaald.

De vragen zijn ook makkelijk om te beantwoorden en het uitkeren bevind plaats het aan het einde van de maand. Je ziet ook netjes wat je hebt verdiend en je kunt ze ook mailen over hoeveel je nog hebt staan.

Als ik de vragen lijst invult krijgt ik ook direct 1,- euro te zien aan het einde en hoef geen punten te scoren om 1 euro te kunnen maken. Ze zijn even goed als opionbar en je krijgt daadwerkelijkheid betaald voor het mee doen van het vragenlijst.

En ze mailen ook netjes terug en hebben hun administratie netjes op orde.


Euroclix en panelwizard zijn stelletjes oplichters. Heb ook meegedaan als het tot een kleine bedrag komt dan betalen ze wel als het tot een grote bedrag komt gooien ze gelijk op de ban! Of je accountant wordt pardon verwijderd. Vaak draait het om geld geld willen ze niet uitkeren. Ik wil helemaal niks kopen of doneren wil gewoon ook wat bij bijverdienen als is het een 15 of 20,- euro je hoeft niet veel te doen bij euroquistion alleen moet de juiste vragen wel beantwoorden.
Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Gemiddeld
4.0
Euro Questions Survey
Ze zijn goed en heb al 3 keren uitbetaald gekregen en mag zeker niet klagen hoor.

Maar rijk zul je er zeker niet van worden. Je kunt tussen de 10 euro tot 20,- euro verdienen. Te weinige vragen lijst en ben er ook mee gestopt en wil ook geen energie er ook niet meer in stoppen. En kies toch liever voor opionbar en daar krijgt je wel 10 cent als je niet tot de doel groep behoort.
Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Gemiddeld
4.0
Euro Questions Survey
Ingeschreven voor online enquete's maar kreeg in het begin enkele vragen lijsten. Na een tijdje niks meer. Toen bleek mijn account te zijn geblokkeerd. Opheffen ging niet. Op een ander email adres een nieuw account aangemaakt, weer het zelfde. Dus ik heb er geen positief gevoel bij.
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Gemiddeld
2.0

Hoe beoordeelt u Euro Questions Survey?

Bent u panellid van Euro Questions Survey of geweest? Help dan Euro Questions Survey te beoordelen en schrijf een review.

Beoordeling

Motivatie

Denk aan: Duidelijkheid vraagstellingen, hoeveelheid persoonlijke vragen, veel vooronderzoeken t.o.v. echte onderzoeken, beloning voor vooronderzoeken, indruk van professionaliteit, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy policy.

Bezoek Euro Questions Survey