Aanbiedingen bij EuroClix

Online panels en spaarprogramma's

Online panels

Online geld verdienen op internet kan op vele verschillende manieren. Een daarvan is het invullen van online enquêtes via online marktonderzoekbureau's. U wordt hierbij regelmatig per e-mail uitgenodigd voor het invullen van een korte vragenlijst over bijvoorbeeld trends, actuele ontwikkelingen, nieuwe producten of ervaringen met bedrijven. De vragenlijsten duren van een enkele tot maximaal 20 minuten. Bij een langere vragenlijst is beloning voor u vanzelfsprekend hoger. Aan hoe meer panels hoe mee doet, hoe meer u kunt verdienen. Dit kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

 

Meedoen met online enquêtes

Redenen om mee te doen aan online enquêtes zijn:

 

Om mee te doen kunt u zich gratis aan te melden als panellid bij een van de marktonderzoekbureau's. In het overzicht van marktonderzoekbureau's staan onder andere:

 

Om lid te worden, klik bij een van de bovenstaande pagina’s op ‘Bezoek …’ om naar de website van het desbetreffende marktonderzoekbureau te gaan, waar u zich in kunt schrijven.

 

Heeft u vragen? Lees dan ook onze Veelgestelde vragen.

 

Spaarprogramma’s

Een andere bekende manier van online geld verdienen zijn spaarprogramma’s. Hierbij krijgt u betaald voor het lezen van e-mails, het klikken op banners, het spelen van spelletjes en meer. Het kost u niets, maar levert u wel geld op! Indien u zich bij veel spaarprogramma’s aanmeld en actief bent kunt u ook hierbij tot enkele honderden euro’s per jaar bijverdienen. Inschrijven en meedoen is gratis!

 

Het is mogelijk om bij te verdienen via de volgende manieren:

 

Bedrijven betalen spaarprogramma’s om mensen naar hun website te krijgen, om zichzelf of een product te promoten. Deze spaarprogramma’s betalen dit deels door aan u, vaak voor bijv. 1 cent per e-mail.

 

Opiniepeilers.nl biedt het meest complete overzicht van spaarprogramma’s van Nederland en België, inclusief reviews. Kunt u niet kiezen? Wij hebben de beste voor u geselecteerd:

 

Tips

Een van de verdienmogelijkheden is het lezen van e-mails. Maak een apart GMail of Hotmail e-mailadres aan voor deze spaarprogramma’s. Zou houdt u deze e-mails overzichtelijk gescheiden van uw reguliere e-mail.

 

Heeft u vragen? Lees dan ook onze Veelgestelde vragen.