Opinieland [NL]

Bezoek Opinieland [NL]

Gemiddelde beoordelingen

Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Beneden gemiddeld
3.2

Score gebaseerd op 93 beoordelingen

Soorten onderzoeken

Vragenlijst via internet
1
Telefonische vragenlijst
0
Producttesten
0
Persoonlijke vragenlijsten
0

Beloning

Geld
0
Cadeau / -bonnen
1
Deelname loting
0
Goed doel
1

Bezoek Opinieland [NL]

Reviews

Opinieland [NL]
Echt een goede enquete site. Ik snap oprecht niet waarom er zoveel negatieve reacties zijn. Ik heb nu in een kleine 3 maanden 35 euro aan vvvbonnen op de post gekregen. Dit ging elke keer goed zonder problemen. Paypal heb ik nog nooit geprobeerd, maar is voor mij ook niet nodig.
Algemeen: Boven gemiddeld
Kwantiteit: Goed
Beloning: Boven gemiddeld
5.0
Opinieland [NL]
De beloningen waren altijd erg goed, maar nu kan ik mijn punten omzetten in een beloning is de cadeau bon niet op voorraad. Dus even mailen met Opinieland wanneer de Bol.com weer beschikbaar zijn. Jammer genoeg krijg ik geen antwoord, dus maar even geen enquêtes in vullen totdat ze antwoord geven. Altijd vervelend als je geen reactie krijgt op een vraag.
Algemeen: Goed
Kwantiteit: Goed
Beloning: Goed
6.0
Opinieland [NL]
www.enquetewereld.nl is ook een goede site! Je krijgt netjes je geld en het is echt betrouwbaar. Ik zou een kijkje op hun website nemen, misschien is het wel wat? Ze hebben ook een Facebookpagina als je daar misschien geïnteresseerd in bent :)

https://www.facebook.com/EnqueteWereld.nl/
Algemeen: Zeer goed
Kwantiteit: Zeer goed
Beloning: Zeer goed
7.0
Opinieland [NL]
ik had 2000 punten om het om te zetten in 20 euro paypal te goed. Ik was 1 jaar lid en was 3 maanden bezig omdat te krijgen. Toen ik het ging opnemen werd ik doorgestuurd naar de hoofdpagina en werd mijn account geblokkeerd.

ik heb uren van mijn tijd erin gestoken en ik krijg niks terug.... ik had eerder vvv- bonnen gedaan en die kwamen wel wat is mis met opinieland
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Slecht
2.0
Opinieland [NL]
Zeer goed panel. Ik ben bij zo'n 10 panels actief, waaronder opinieland. Nu in zo'n 3 maanden tijd 40 euro bij elkaar gespaard bij opinieland. Telkens iedere keer mooi binnen een paar dagen het geld bij mijn paypal erbij. Erg netjes.
In vergelijking met andere panels als ipsos i-say en listwise krijg je hier lekker veel enquetes en kun je dus ook snel sparen. Per 5 minuten aan invulwerk krijg je gemiddeld zo'n 40-50 cent. Verschilt behoorlijk per enquete, maar dat is zo'n beetje het gemiddelde.
Algemeen: Zeer goed
Kwantiteit: Goed
Beloning: Goed
7.0
Opinieland [NL]
Pure oplichterij. Zoals bij velen (te checken met een simpele Google) is mijn lidmaatschap beeindigt op het moment dat ik mijn punten inwisselde. Sterker nog: eerst kwam er een "foutmelding", en na meerdere malen proberen lukte het uit eindelijk maar werd al snel de status van mijn beloning "Mislukt". Meerdere keren contact opgenomen, maar uiteraard zonder reactie. En nu opeens is mijn account verbannen. Vreesde het al, maar mijn vermoeden is toch bevestigd.

Blijf hier ver van uit de buurt! Pure oplichterij en tijdverdoening waar zij lekker van profiteren.
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Zeer slecht
1.0
Opinieland [NL]
Ik snap de reacties niet echt waarin opinieland voor oplichters worden uitgemaakt. Ben nu een jaar of twee lid, doe het voor de lol, soms heb ik tijd, vaak niet. Maar krijg altijd keurig netjes de punten die beloofd worden en zodra ik genoeg punten heb krijg ik al binnen twee of drie dagen de bestelde waardebon binnen. Altijd. Nog nooit een probleem gehad. Wat wel zo is, is dat de beloning erg laag is, zeker in vergelijking met andere bureaus. Je bent soms een half uur bezig voor tien of twintig cent. Maakt mij op zich niet uit maar het is erg weinig en ik heb de indruk dat de beloning, zeker voor lange onderzoeken steeds lager wordt. Twee jaar terug kreeg je 300 punten (3 euro) voor zo'n lang onderzoek. Inmiddels is dat nog maar 75 punten (75 cent) en als je dat onderzoek serieus wilt doen ben je er echt een tijd mee bezig. Wat mij betreft heel betrouwbaar, veel onderzoeken, snelle levering van waardebonnen, maar wel een erg lage beloning als je het in tijd gaat uitdrukken.
Algemeen: Boven gemiddeld
Kwantiteit: Boven gemiddeld
Beloning: Beneden gemiddeld
5.0
Opinieland [NL]
Zondag mijn punten voor een Bol.com bon ingeleverd, en vandaag dinsdag de waardebon van Bol.com al netjes in mijn mail ontvangen. Keurig hoor, en ook best snel bij elkaar verdient. Genoeg enquêtes die ik helemaal kan afmaken en dus ook mijn punten verdien.
Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Goed
4.0
Opinieland [NL]
Beste mensen ik had ook 1000 punten en hebt het ook via paypal ingewisseld maar hebt geen 10,- euro gehad, maar hebt ook direct de wachtwoord veranderd en alles.

Beste mensen niet erin trappen deze site wordt gerund door deze vieze oplichters.
jackomeijaard@internetsuccesgids.n
Je krijgt dit e-mail.

Hey Siresh!

Vanmiddag had ik toch iets RAARS...

... ik had met een oude schoolvriend afgesproken om wat te gaan eten en drinken.

Deze vriend had ik echt al jaren niet meer gesproken dus het was wel grappig om elkaar weer eens te zien.

Ik wist ook echt totaal niet wat hij deed, en hij ook niet van mij...

Dus we gingen naar een goed restaurant hier in Zeeland en gingen zitten.

We praatten een beetje bij en al na vijf minuten was het als vanouds gezellig...

Je kent dat wel.. dat je gewoon direct een goede band met iemand hebt (ook al heb je iemand al zo lang niet meer gezien).

Je haalt allemaal mooie herinneringen op en lacht er samen om.

Anyway, hij vroeg dus wat ik voor 'werk' deed, en ik zei dat ik 'internet marketeer' was. Hij snapte dat niet helemaal dus ik zei voor het gemak maar dat "ik geld verdien op het internet".

Nu keek hij me een BEETJE RAAR AAN en dacht bij zichzelf iets van "het zal wel", en we hebben het er eigenlijk niet meer over gehad.

We bestelden het eten en hadden het goed gezellig samen - hij was een paar jaar naar het buitenland geweest, echt mooi om al die verhalen te horen.

Mensen die mij een beetje kennen die weten dat ik mijn iPhone altijd op tafel lig, gewoon, uit gewoonte.

En nu komt het:

Elke keer als ik succesvol een product promoot krijg ik een SMSje van PayPro met de melding "Gefeliciteerd! Je hebt succesvol een product gepromoot".

En omdat ik nét voor dat tijdstip een mailing naar een affiliate lijst had ingepland, kreeg ik echt OM DE MINUUT een SMSje van PayPro binnen.

In het begin valt het nog niet zo op, maar als je tien berichtjes achter elkaar begint te krijgen, gaat het natuurlijk toch wel OPVALLEN.

Die oude vriend van me zat constant naar mijn telefoon te kijken en vroeg op den duur wat er "nu toch allemaal gebeurde".

Ik legde het hem uit en hij wilde alsmaar meer weten...

... hij had nog nooit van affiliate marketing gehoord en ik heb hem alles uitgelegd.

MEGA HOOKED WAS IE METEEN.

Hij heeft me de hele tijd alleen maar dingen gevraagd over affiliate marketing en vroeg of hij dit ook kon realiseren...

Gewoon, dat ie uit eten was en keihard geld kon verdienen.

Voor de duidelijkheid: ik heb tijdens dat etentje wel iets van 25 verkopen gerealiseerd, wat in totaal goed is voor ZO'N 700,- EURO.

Ik heb dan natuurlijk ook voor het etentje betaald ;-).

En dat is ook de KRACHT van affiliate marketing:

Geld verdienen terwijl jij er op dat moment niks voor hoeft te doen.

Stel je eens voor hoe het voelt om dit ook te realiseren...

... dat je lekker uit eten bent en constant berichtjes van PayPro krijgt met de melding dat je geld hebt verdiend.

Je bent na het etentje nog rijker als dat je van huis bent gegaan.

Check https://www.internetsuccesgids.nl/affiliate-marketing-revolutie-onthuld/

Hierin onthul ik jou mijn methode hoe ik dit gerealiseerd heb.

Iedereen kan dit, je moet alleen wel zelf de eerste stap zetten.

Als je hier vandaag mee aan de slag gaat, kun je misschien dit weekend al uit eten en ook deze ervaring realiseren.

The Sky Is The Limit!

Be GREAT,
Jacko Meijaard
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Zeer slecht
1.0
Opinieland [NL]
Begon hiermee heel enthousiast, maar merkte al snel dat er constant na veelal dezelfde vragen werd 'gezegd' dat de enquete niet geschikt was voor mij ... veel tijd aan verspild en nu ik een aantal ervaringen lees van anderen ... jammer van mijn tijd! Site is toe aan vernieuwing en herbeoordeling. Beste opinieland-makers: doe hier iets mee!
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Zeer slecht
1.0

Hoe beoordeelt u Opinieland [NL]?

Bent u panellid van Opinieland [NL] of geweest? Help dan Opinieland [NL] te beoordelen en schrijf een review.

Uw gegevens

Beoordeling

Motivatie

Denk aan: Duidelijkheid vraagstellingen, hoeveelheid persoonlijke vragen, veel vooronderzoeken t.o.v. echte onderzoeken, beloning voor vooronderzoeken, indruk van professionaliteit, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.

Bezoek Opinieland [NL]