Aanbiedingen bij EuroClix

Opinieland [NL]

Bezoek Opinieland [NL]

Gemiddelde beoordelingen

Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Beneden gemiddeld
3.3

Score gebaseerd op 88 beoordelingen

Soorten onderzoeken

Vragenlijsten via internet
1
Telefonische vragenlijsten
0
Producttesten
0
Persoonlijke vragenlijsten
0

Beloning

Geld
1
Cadeau's / -bonnen
1
Deelname loting
1
Goed doel
1

Bezoek Opinieland [NL]

Reviews

Opinieland [NL]
Het punten verzamelen gaat langzaam, je krijgt vaak een mail met de mededeling dat er een enquete is, maar de enquete is bijna nooit beschikbaar.
Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Beneden gemiddeld
3.0
Opinieland [NL]
Na vele enquetes, en 1075 punten, besloot ik te gaan voor een beloning.
Bijna alles was: niet voorradig....
Dus bij Bol.com een online bestelling van 10 euro
Ik kreeg netjes een bericht van Opinieland met bestelnummer.
Bij Bol.com bestelling geplaatst en wat bleek....mijn bestelnummer was niet correct, neen geen fout gemaakt in de cijfertjes.
Dit zijn walgelijke praktijken en waar zijn mijn 10 euro.....zogezegd ingeleverd.
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Boven gemiddeld
Beloning: Slecht
2.0
Opinieland [NL]
Eenzelfde ervaring als vele anderen na wat rond-Googlen: Alles leuk en aardig, totdat je probeert te verzilveren. Ik zou iets hebben geschonden in hun regels bla bla bla. Zeker weten niets geschonden, dus een tegoedbon aanvragen voor je punten vinden zij schending van hun regels. Niet in trappen, heeft me veel tijd gekost voor niets!!! De enquettes zijn wel echt. Zij willen blijkbaar aan jou verdienen, maar je er niet voor belonen!!
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Zeer slecht
1.0
Opinieland [NL]


Heb ook drie keren betaald gekregen via paypal 30,-.

Ze doen het beter dan euroclix, en panelwizard deze twee blijven steeds onbetrouwbaar. Heb wel betaald gekregen dus pas op als het tot een grote bedrag komt zijn ze bang om het uit te keren. Kijk uit met deze opgenoemde panels.

Algemeen: Boven gemiddeld
Kwantiteit: Boven gemiddeld
Beloning: Boven gemiddeld
5.0
Opinieland [NL]
Echt een goede enquete site. Ik snap oprecht niet waarom er zoveel negatieve reacties zijn. Ik heb nu in een kleine 3 maanden 35 euro aan vvvbonnen op de post gekregen. Dit ging elke keer goed zonder problemen. Paypal heb ik nog nooit geprobeerd, maar is voor mij ook niet nodig.
Algemeen: Boven gemiddeld
Kwantiteit: Goed
Beloning: Boven gemiddeld
5.0
Opinieland [NL]
De beloningen waren altijd erg goed, maar nu kan ik mijn punten omzetten in een beloning is de cadeau bon niet op voorraad. Dus even mailen met Opinieland wanneer de Bol.com weer beschikbaar zijn. Jammer genoeg krijg ik geen antwoord, dus maar even geen enquêtes in vullen totdat ze antwoord geven. Altijd vervelend als je geen reactie krijgt op een vraag.
Algemeen: Goed
Kwantiteit: Goed
Beloning: Goed
6.0
Opinieland [NL]
ik had 2000 punten om het om te zetten in 20 euro paypal te goed. Ik was 1 jaar lid en was 3 maanden bezig omdat te krijgen. Toen ik het ging opnemen werd ik doorgestuurd naar de hoofdpagina en werd mijn account geblokkeerd.

ik heb uren van mijn tijd erin gestoken en ik krijg niks terug.... ik had eerder vvv- bonnen gedaan en die kwamen wel wat is mis met opinieland
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Slecht
2.0
Opinieland [NL]
Zeer goed panel. Ik ben bij zo'n 10 panels actief, waaronder opinieland. Nu in zo'n 3 maanden tijd 40 euro bij elkaar gespaard bij opinieland. Telkens iedere keer mooi binnen een paar dagen het geld bij mijn paypal erbij. Erg netjes.
In vergelijking met andere panels als ipsos i-say en listwise krijg je hier lekker veel enquetes en kun je dus ook snel sparen. Per 5 minuten aan invulwerk krijg je gemiddeld zo'n 40-50 cent. Verschilt behoorlijk per enquete, maar dat is zo'n beetje het gemiddelde.
Algemeen: Zeer goed
Kwantiteit: Goed
Beloning: Goed
7.0
Opinieland [NL]
Pure oplichterij. Zoals bij velen (te checken met een simpele Google) is mijn lidmaatschap beeindigt op het moment dat ik mijn punten inwisselde. Sterker nog: eerst kwam er een "foutmelding", en na meerdere malen proberen lukte het uit eindelijk maar werd al snel de status van mijn beloning "Mislukt". Meerdere keren contact opgenomen, maar uiteraard zonder reactie. En nu opeens is mijn account verbannen. Vreesde het al, maar mijn vermoeden is toch bevestigd.

Blijf hier ver van uit de buurt! Pure oplichterij en tijdverdoening waar zij lekker van profiteren.
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Zeer slecht
1.0
Opinieland [NL]
Ik snap de reacties niet echt waarin opinieland voor oplichters worden uitgemaakt. Ben nu een jaar of twee lid, doe het voor de lol, soms heb ik tijd, vaak niet. Maar krijg altijd keurig netjes de punten die beloofd worden en zodra ik genoeg punten heb krijg ik al binnen twee of drie dagen de bestelde waardebon binnen. Altijd. Nog nooit een probleem gehad. Wat wel zo is, is dat de beloning erg laag is, zeker in vergelijking met andere bureaus. Je bent soms een half uur bezig voor tien of twintig cent. Maakt mij op zich niet uit maar het is erg weinig en ik heb de indruk dat de beloning, zeker voor lange onderzoeken steeds lager wordt. Twee jaar terug kreeg je 300 punten (3 euro) voor zo'n lang onderzoek. Inmiddels is dat nog maar 75 punten (75 cent) en als je dat onderzoek serieus wilt doen ben je er echt een tijd mee bezig. Wat mij betreft heel betrouwbaar, veel onderzoeken, snelle levering van waardebonnen, maar wel een erg lage beloning als je het in tijd gaat uitdrukken.
Algemeen: Boven gemiddeld
Kwantiteit: Boven gemiddeld
Beloning: Beneden gemiddeld
5.0

Hoe beoordeelt u Opinieland [NL]?

Bent u panellid van Opinieland [NL] of geweest? Help dan Opinieland [NL] te beoordelen en schrijf een review.

Beoordeling

Motivatie

Denk aan: Duidelijkheid vraagstellingen, hoeveelheid persoonlijke vragen, veel vooronderzoeken t.o.v. echte onderzoeken, beloning voor vooronderzoeken, indruk van professionaliteit, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy policy.

Bezoek Opinieland [NL]