Aanbiedingen bij EuroClix

MySurvey

Bezoek MySurvey

Gemiddelde beoordelingen

Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Slecht
2.7

Score gebaseerd op 113 beoordelingen

Soorten onderzoeken

Vragenlijsten via internet
1
Telefonische vragenlijsten
0
Producttesten
0
Persoonlijke vragenlijsten
0

Beloning

Geld
0
Cadeau's / -bonnen
0
Deelname loting
1
Goed doel
0

Bezoek MySurvey

Reviews

MySurvey
Wat een tijdverspilling! Véél enquêtes waarvoor je een aantal vragen invult en dan: ok dank je, we hoeven niets meer te weten, maar je krijgt nul komma nul punten. Regelmatig technische problemen...aan het begin of halverwege.
Sommige enquêtes zijn wazig qua vragen en volgens mij slecht vertaald vanuit het Engels. Sowieso levert het al weinig op. Je moet wel heel veel geduld en tijd hebben wil je hier blij van worden.
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Slecht
2.0
MySurvey
Begon redelijk maar na een poosje viel op dat ze soms geen punten bijschrijven waar je wel recht op hebt. Mailtjes daarover worden niet beantwoord. Uiteindelijk dagelijks gaan mailen en dan komt de reactie dat het een loterij was Zelfs als je het tegendeel bewijst (met een screenshot) krijg je de punten niet. Ze blijven gewoon volhouden en lezen je reactie niet eens. Waardeloos, nu hebben ze zelfs mijn mail adres geblokkeerd en zijn ze dus voor mij onbereikbaar. Deze reactie laat zien wat voor een bedrijf dit is. Dus iedereen die mee wil doen is gewaarschuwd ZIJ worden er beter van JIJ niet.
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Beneden gemiddeld
1.0
MySurvey
Heb me een paar weken geleden aangemeld. Wat blijkt? Ik kan niet inloggen. Telkens de melding van een inactief account. Ik krijg wel een mail van hun gestuurd maar toch is mijn emailadres onbekend? Opnieuw aangemeld met een ander emailadres, en weer het zelfde verhaal. Als ik hun dan hierover een mail stuur krijg je gewoon geen antwoord. Mijn account heb ik inmiddels verwijderd. Gelukkig heb ik nog geen enkele enquete ingevuld, spaart in ieder geval een hoop tijd en ergernis! Slechte ervaringen met dit bedrijf. Met andere, soortgelijke instanties heb ik geen problemen, dus ligt echt aan mysurvey!
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Slecht
2.0
MySurvey
Gaat helemaal niet naar mijn zin . In mei een enquette ingevuld geen punten en na verschillende mails geen antwoord terug . En deze maand nog geen een enguette ingevuld . Te zien is dan This survey is temporarily unavailable en daarna komt het nooit meer goed . Als het zo door gaat stop ik er ook mee .
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Goed
2.0
MySurvey
Ik ben voorzichtig begonnen met het inwisselen van punten (als het niks is kan ik er altijd nog mee stoppen) ik heb nu mijn eerste 5 euro ingewisseld voor een PayPal, niets mee gebeurd, ook mijn punten daarvoor worden niet in mindering gebracht. Mailtje gestuurd, geen reactie op gekregen.
Nu maar ingewisseld voor 5 euro bon voor de Bol.Com. Als dit ook niet goed gaat, schrijf ik mij gelijk weer uit bij My Servey. Dan is het allemaal gebakken lucht.
Ik heb zelf heel goede ervaringen met Toluna.nl
Een site waar ook wel wat negativiteit over wordt geschreven, maar ik ben afgelopen zomer "lid"geworden. Na een goeie maand kreeg ik al mijn eerste test product opgestuurd. En ik heb rond de jaarwisseling mijn eerste 30 euro ten gelde gemaakt ook via een PayPal account. Binnen een maand netjes 30, - euro op mijn rekening bijgeschreven.
Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Slecht
4.0
MySurvey
Je blijft maar punten mislopen bij deze onderzoeken. Je maakt het onderzoek helemaal af en: ERROR! Weg punten en zonde van je tijd geweest. Mailen helpt niet, want er wordt nooit op gereageerd! Deze week alweer 130 punten aan mijn neus voorbij zien gaan!
Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Zeer slecht
3.0
MySurvey
Gisteren een onderzoek ingevuld en wederom worden de punten niet bijgeteld. Mail hierover gestuurd en ik weet zeker dat ik daar geen antwoord op ga krijgen! Afgelopen maanden veelvuldig gebeurt dat punten niet worden bij-
geteld als je een onderzoek volledig heb ingevuld. Mails gestuurd, maar je krijgt geen antwoord en geen punten.
Honderden punten loop je zo mis op die manier. Het aantal punten dat je nodig hebt (bijvoorbeeld kadobonnen van
Douglas) gaat wel steeds flink omhoog! Dus op deze manier wordt het helemaal niets!
Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Zeer slecht
4.0
MySurvey
De kosten van beloningen zijn tot 2x toe verhoogd in 3 jaar tijd. Ik spaarde juist punten op om ze straks in 1x uit te geven. Nu zijn me dus beloningen door de neus geboord door de pagina. Ook veel errors bij sommige enquêtes en anderen starten al helemaal niet. Eva Jonkers lijkt wel een robot die geen antwoorden geeft. De website oogt oubollig en achterhaald. Het invoersysteem van beloningen werkt slecht. Het enige lichtpuntje is dat de beloningen vaak wel op tijd geleverd worden.
Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Slecht
3.0
MySurvey
Zeer slechte site , bedrog ?
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Zeer slecht
1.0
MySurvey
De site holt achteruit. Weinig enquêtes en als er een enquete is ,is er altijd weer een ERROR!!!!
Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Slecht
3.0

Hoe beoordeelt u MySurvey?

Bent u panellid van MySurvey of geweest? Help dan MySurvey te beoordelen en schrijf een review.

Beoordeling

Motivatie

Denk aan: Duidelijkheid vraagstellingen, hoeveelheid persoonlijke vragen, veel vooronderzoeken t.o.v. echte onderzoeken, beloning voor vooronderzoeken, indruk van professionaliteit, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.
Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacy policy.

Bezoek MySurvey